دستور آشپزی و طرز پخت کوکو سبزی با نان تست رولی و خوشمزه
فلفل و نمک :•: به میزان لازم
سبزی کوکو :•: 100 گرم
آرد سیب زمینی :•: 2 قاشق غذاخوری
پیاز :•: 1 عدد
تخم مرغ :•: 4 عدد
آب :•: 1 پنجم لیوان
نان باگت :•: 1 عدد
روغن :•: به میزان لازم
دستور آشپزی” href=”http://mepatogh.ir/cat/cookery/food/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>آشپزی و طرز پخت کوکو سبزی با نان تست” href=”http://mepatogh.ir/12712/coco-sabzi-baget/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>کوکو سبزی با نان تست رولی و خوشمزه
برای تهیه کوکو سبزی با نان باگت ابتدا سبزی کوکویی را پاک کنید و بشورید در آبکش قرار دهید تا آب آن برود و در خرد کن بریزیزد تا خرد شود و یا با دست خردش کنید .
سپس پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید سپس در کاسه بزرگی آرد سیب زمینی، تخم مرغ، آب و پیاز را مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید، بعد سبزی کوکویی را با نمک و فلفل به مواد بیفزایید و مجددا با همزن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی داشته باشید.
اگر دوست داشتید میتوانید به این مواد گردو خرد شده یا زرشک نیز اضافه کنید. نان باگت ها را به شکل حلقه ای با قطر 3 سانتیمتر برش بدهید و داخل نانها را خالی کنید
روغن در تابه ای بریزید و زیر شعله را روشن کنید تا کمی داغ شود سپس نان های باگت را داخل روغن بگذارید و با استفاده از قاشق از مایع کوکو داخل حلقه ها بریزید تا سرخ شود ، بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
برای تزیین کوکو سبزی با نان باگت می توانید از کنجد استفاده کنید و در زمان سرخ کردن کوکو سبزی کنجد را رویش بریزید تا شکل زیباتری بگیرد.
بعد از سرخ شدن کوکو سبزی ، مقداری خیار شور و گوجه فرنگی خرد کنید و در کنار غذا با نان تازه سرو نمایید.