نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش فسنجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
پودر فندق :۳۰۰گرم
پیاز متوسط : ۱عدد
رب انار : ۴۰۰گرم
ران مرغ : به مقدار دلخواه
نمک : مقداری
فندقها رو در ماهی تابه میریزیم بعد میذاریم روی حرارت ملایم تفت بخوره البته مدام هم میزنیم بعد بین پارچه و یا حوله تمیزی میریزیم و با کف دست ساییده تا پوست فندقها جدا بشه.بعد هم آسیاب میکنیم به همراه پیاز. فندق آسیاب شده رو میذاریم روی حرارت به اندازه ۱ قاشق روغن مایع هم میریزیم و با مقدار کمی زردچوبه و نمک تفت میدیم.
حالا مقداری آب سرد اضافه میکنیم حرارت رو زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد بعد هم حرارت رو خیلی کم میکنیم تا جا بیفته و خوب روغن بیاندازه .بعد از یکساعت که تقریبا یک مقدار هم رنگش تغییر کرده رب انار رو اضافه میکنیم.
.و در مرحله آخر که دیگه خورش هم خوب جا افتاده مرغ پخته شده رو اضافه و بعد از ۴۵دقیقه از روی حرارت برمیداریم. .برای پخت مرغ :مرغ رو در مقداری روغن ، زردچوبه و نمک با حرارت کم یه مقدارتفت میدیم بعد فلفل دلمه ای ، هویج و مقداری آب اضافه میکنیم حالا اجازه میدیم تا مرغ بپزه بعد به فسنجون جا افتاده اضافه میکنیم.
این هم از غلظت خورشتمون البته غلظتش باز بستگی به خودتون داره .
۱.مقدار رب انار بستگی به غلظتش داره.
۲.در پایان پخت بعد از مزه کردن اگه بیش از اندازه ترش بود مقداری شکر اضافه کنید (بستگی به خودتون داره مقدار شکر چون سلیقه ایه).
۳.میتوانیم از فیله مرغ یا از تکه های مختلف مرغ استفاده کنیم.
۴. توی این خورشت مثل خورش فسنجون
با گردو اگه خواستید آب اضافه کنید، آب سرد اضافه کنید اینجوری به فندقها
شوک وارد میشه و باعث میشه که روغن درون بافتش، زودتر خارج بشه.
فندقها رو در ماهی تابه میریزیم بعد میذاریم روی حرارت ملایم تفت بخوره البته مدام هم میزنیم بعد بین پارچه و یا حوله تمیزی میریزیم
منبع : lazica