دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه
مرغ :•: 4 قطعه
لوبیا قرمز :•: 100 گرم
نخود فرنگی :•: 100 گرم
هویج :•: 1 عدد
پیاز :•: 2 عدد
سیر :•: 3 حبه
برنج :•: نیم کیلو
قارچ :•: 150 گرم
روغن :•: 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
زعفران :•: 1 قاشق چایخوری
سیب زمینی :•: 3 عدد
دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه
برای تهیه خورشت مرغ ابتدا لوبیا قرمز را حداقل 2الی3 ساعت در کاسه ای از آب قرار دهید و چندین مرتبه آب آن را تعویض کنید .پیازها و سیر را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید
سپس ران مرغها را پاک کنید وبشورید و با دستمال خشک نید و در تابه ای روغن سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود
بعد تکه رانها را در تابه بگذارید تا کمی سرخ شوند و از تابه رانها را خارج کنید در بشقابی قرار دهید و پیاز و سیر را در تابه بریزید وتفت دهید تا طلایی شوند.
سپس کمی روغن در قابلمه بریزید و زیر شعله را روشن کنید و ران ها را درون آن بگذارید و پیاز وسیر را روی ران ها بریزید و 2لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و زیر شعله را ملایم کنید
تا بمدت 30دقیقه رانها بپزد.سپس لوبیا قرمز را آبکش کنید درون قابلمه بریزید و 20دقیقه بعد نخود فرنگی و زعفران آبکرده را بیفزایید.
هویج را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید و قارچها را پوست بگیرید بشورید وخرد کنید در تابه ای که پیاز را سرخ کردید هویج را بریزید و زیر شعله را روشن کنید و اگر نیاز است باقی روغن بریزید
و تفت دهید سپس قارچ را بیفزایید وبا هویج تفت دهید، در قابلمه بریزید و 10الی15دقیقه بعد باید تمام مواد نرم وپخته شده باشند و 2الی 3قاشق بیشتر آب خورشت نداشته باشید.
در آخر نمک و فلفل را به هر مقدار تمایل دارید بریزید و 3 دقیقه بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و در تابه سرخ کنید.خورشت مرغ را در ظرفی بکشید و سیب زمینی ها را به هر مدلی که دوست دارید روی مرغ تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید.