مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

خورش مرغ

آموزش طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی

خورشت مرغ,طرز تهیه خورشت مرغ,دستور پخت خورشت مرغ,درست کردن خورشت مرغ

دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم خورش مرغ

مرغ :•: 4 قطعه

لوبیا قرمز :•: 100 گرم

نخود فرنگی :•: 100 گرم

هویج :•: 1 عدد

پیاز :•: 2 عدد

سیر :•: 3 حبه

برنج :•: نیم کیلو

قارچ :•: 150 گرم

روغن :•: 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

زعفران :•: 1 قاشق چایخوری

سیب زمینی :•: 3 عدد

خورشت خلال,طرز تهیه خورشت خلال,دستور پخت خورشت خلال

خورش مرغ مجلسی,خورش مرغ ترش,خورش مرغ و بادمجان,خورش مرغ و آلو,خورش مرغ خوشمزه,خورش مرغ با رب انار,خورش مرغ با قارچ

دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه خورش مرغ

برای تهیه خورشت مرغ ابتدا لوبیا قرمز را حداقل 2الی3 ساعت در کاسه ای از آب قرار دهید و چندین مرتبه آب آن را تعویض کنید .پیازها و سیر را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید

سپس ران مرغها را پاک کنید وبشورید و با دستمال خشک نید و در تابه ای روغن سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود

بعد تکه رانها را در تابه بگذارید تا کمی سرخ شوند و از تابه رانها را خارج کنید در بشقابی قرار دهید و پیاز و سیر را در تابه بریزید وتفت دهید تا طلایی شوند.

سپس کمی روغن در قابلمه بریزید و زیر شعله را روشن کنید و ران ها را درون آن بگذارید و پیاز وسیر را روی ران ها بریزید و 2لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و زیر شعله را ملایم کنید

تا بمدت 30دقیقه رانها بپزد.سپس لوبیا قرمز را آبکش کنید درون قابلمه بریزید و 20دقیقه بعد نخود فرنگی و زعفران آبکرده را بیفزایید.

خورشت مرغ,طرز تهیه خورشت مرغ,دستور پخت خورشت مرغ,درست کردن خورشت مرغ

هویج را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید و قارچها را پوست بگیرید بشورید وخرد کنید در تابه ای که پیاز را سرخ کردید هویج را بریزید و زیر شعله را روشن کنید و اگر نیاز است باقی روغن بریزید

و تفت دهید سپس قارچ را بیفزایید وبا هویج تفت دهید، در قابلمه بریزید و 10الی15دقیقه بعد باید تمام مواد نرم وپخته شده باشند و 2الی 3قاشق بیشتر آب خورشت نداشته باشید.

در آخر نمک و فلفل را به هر مقدار تمایل دارید بریزید و 3 دقیقه بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.

سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و در تابه سرخ کنید.خورشت مرغ را در ظرفی بکشید و سیب زمینی ها را به هر مدلی که دوست دارید روی مرغ تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید.

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,خورش بامیه گیاهی,خورش بامیه جنوبی,خورش بامیه با لپه,خورش بامیه عربی

آموزش طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی با هویج و سیب زمینی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.