نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رولت گوشت خمیری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
آرد سفید : دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر : ١ ق غ
خمیر مایه : ١ ق غ
ماست : نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
نمک : نصف ق چ
شکر : ١ ق غ
مایه گوشتی پیراشکی شامل گوشت چرخ کرده سرخ شده با پیاز داغ فراوان و رب و ادویه + هم حجم گوشت جعفری خرد شده + زرشک + گردو درشت خرد شده + تخم مرغ پخته
ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.خمیر رو مطابق شکل به شکل مستطیل باز کنید و مواد رو روش پهن کنید.کناره های خمیر رو باز هم مطابق شکل برش بزنید و یک در میان روی مواد داخلی برگردانید.رولت آماده را توی سینی فر منتقل کرده و به مدت حدود 20 دقیقه در فر با دمای 175 درجه بپزید تا رویش طلایی شود.بعد از پخت بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد به ظرف سرو منتقل کرده برش بزنید.
منبع : drashpaz.persianblog.ir