نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه انار پلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج : 2 پیمانه
انار دانه شده : یک و نیم پیمانه
خلال پسته : یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده : یک پیمانه
پودر تخم گشنیز : یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی : نصف پیمانه
زعفران : به مقدار لازم
* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف
برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا
اجازه دهید برنج دم بکشد.
* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
منبع : pcparsi.com