نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی قزل آلای آب پز را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماهی قزل آلا : ۲ عدد درشت
پیاز درشت : یک عدد
آب لیمو : نصف استکان
روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه و فلفل : به میزان لازم
آب : یک استکان
زیره سیاه کرمان : ۱ قاشق مربا خوری نکوبیده
ماهی را به درازا نصف کنید .ماهی پاک شده را به پیاز رنده شده و آب لیمو و نمک و زرد چوبه و فلفل و زیره و روغن زیتون آغشته کنید و یکی دو ساعت بگذارید بماند . بعد آن را روی شعله پخش کن و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا پخته شود و دیگر برایش آبی باقی نماند.
منبع : ashpazierangin.net