دستور آشپزی و طرز پخت کشمش پلو خوشمزه و مجلسی در منزل
برنج :•: 1 پیمانه
کشمش :•: 250 گرم
پیاز :•: 1 عدد بزرگ
ادویه :•: به میزان لازم
شملیز خشک شده :•: 30 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه :•: به میزان لازم
فیله ماهی ، فیله مرغ یا گوشت گوسفند :•: 400 گرم
دستور آشپزی و طرز پخت کشمش پلو خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه کشمش پلو ابتدا گوشت را روی تخته آشپزخانه بگذارید و مربع مربع در اندازه کوچک خرد کنید و کناری بگذارید
سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید. در تابه ای روغن مایع بریزید و با حرارت کم بگذارید تا روغن داغ شود
سپس پیاز را بریزید و تفت دهید و صبر کنید تا طلایی و سرخ شود سپس کمی از ادویه روی پیازهای سرخ شده بپاشید و پیاز را در بشقابی بریزید و کناری بگذارید.
در قابلمه ای آب و نمک و زردچوبه بریزید و با حرارت زیاد بگذارید بجوش بیاید. در این فاصله گوشت های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید زیر حرارت را کم کم کنید
تا آرام تکه گوشت ها پخته شود. مدام تفت دهید و نمک و فلفل و شملیز را روی گوشت ها تفت داده شده بپاشید و زیر شعله را خاموش کنید
و تفت دهید تا گوشت ها در تابه که همچنان داغ است نسوزند و در آخر کشمش را بیفزایید و با مواد تفت دهید.
زمانی که آب بجوش آمد برنج را در قابلمه بریزید تا بپزد،یک دانه برنج را زیر دندان بگذارید اگر اطرافش پخته بود و مغزش کمی سفت بود زمان آن است که برنج را آبکش کنید.
برنج را در آبکش بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید و روغن در آن بریزید سپس مقداری از برنج را کف قابلمه بریزید و روی آن مقداری از مواد گوشت بریزید
همین طور لایه لایه برنج و مواد را بریزید و در آخر در قابلمه را بگذارید و 30 الی 45 دقیقه بعد کشمش پلو شما آماده است تا در دیس بریزید و نوش جان کنید.