دستور آشپزی و طرز پخت استیک مرغ و قارچ بسیار خوشمزه در منزل
سینه مرغ :•: یک عدد
پیاز :•: یک عدد
آب لیمو :•: نصف پیمانه
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آرد :•: یک قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده :•: یک پیمانه
خامه :•: دو قاشق سوپخوری
روغن :•: دو قاشق سوپخوری
دستور آشپزی و طرز پخت استیک مرغ و قارچ بسیار خوشمزه در منزل
ابتدا سینه مرغ را بشورید و استخوان را از آن جدا کنید و روی تخته آشپزخانه سینه مرغ را قرار دهید و با بیف کوب کمی روی آن بزنید
(تاکید میکنم کمی روی آن بکوبید زیرا نمیخواهیم سینه پاره شود) و در کاسه ای بزرگ قرار دهید و فلفل و نمک به هر مقدار که تمایل دارید روی آن بپاشید.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و با رنده آن را رنده کنید و در کاسه روی سینه بریزید و آبلیمو را نیز اضافه کنید و به مدت 2الی 3 ساعت صبر کنید تا سینه مرغ با مواد مزه دار و نرم شود.
تابه را روی شعله ملایم قرار دهید و روغن کمی در آن بریزید و سینه مرغ را در آن قرار دهید و تا مغز پخت و سرخ شود.هر دو طرف سینه را سرخ کنید و در بشقابی قرار دهید.
در تابه ای دیگر آرد را بریزید و حرارت را کم کنید و شروع کنید به تفت دادن آرد تا جای که رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود بعد روغن و قارچ را بیفزایید
و مواد را با هم مخلوط کنید وتفت دهید تا قارچ و آرد سرخ شوند اگر دوست دارید فلفل نمک نیز کمی بپاشید و زیر اجاق را خاموش کنید
و در آخر خامه را نیز اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید و برای زیبایی بیشتر غذا سس را در کنار استیک مرغ یا روی استیک بریزید و نوش جان کنید.