بیسکویت لیدی فینگر :: 25-35 عدد
پنیر خامه ای بدون نمک :: 250 گرم
پودر قند :: 3 قاشق سوپ خوری
خامه شیرین شده :: 150 گرم
قهوه :: 1 فنجان
وانیل :: 1/8 قاشق چایخوری
شکلات رنده شده یا پودر کاکائو :: مقداری برای تزیین
بادام پرک بو داده :: به میزان لازم جهت تزیین
پودر قند و وانیل را مخلوط کنید. در همین زمان قهوه را درست کرده می گذاریم سرد شود، سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید پودر قند و وانیل را به آن افزوده و در نهایت خامه فرم گرفته (خامه را با پودر قند مخلوط کرده نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد با همزن می زنیم) را اضافه کنید.
حالا یک لایه بیسکویتی را که به صورت دانه دانه یک لحظه درون قهوه گذاشته و کمی نرم شده را درون ظرفی که می خواهید دسر را سرو کنید قرار داده و بعد یک لایه از مخلوط درست شده پنیر خامه ای و خامه را اضافه کرده تا 3 الی 4 لایه بسته به سلیقه خودتان دارد و نهایتا روی کل مواد را با پودر کاکائو یا شکلات رنده شده و بادام تزیین کنید.