آموزش آشپزی و دستور تهیه املت اسفناج مجلسی و خوشمزه رولتی
تخم مرغ :•: 4 عدد
اسفناج :•: 250 گرم
کره یا روغن :•: به مقدار لازم
نمک و ادویه :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه املت اسفناج مجلسی و خوشمزه رولتی
برای تهیه املت اسفناج ابتدا اسفناج را پاک کنید و اگر خاک وگل زیادی در آن است بمدت 15الی 30دقیقه در قابلمه ای از آب بگذارید تا خاک وگل آن کاملا در بیاید و سپس آبکش کنید و در صافی قرار دهید.
در قابلمه ای 2الی 3 لیوان آب و اندکی نمک و اسفناج ها را بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد پس از گذشت این مدت اسفناج را در صافی یا آبکشی بریزید و با انگشتان دست اسفناج ها را بفشارید تا آب آن کاملا خارج شود و روی تخته آشپزخانه اسفناج ها را درشت خرد کنید.
تخم مرغ ها را یک به یک در کاسه ای بشکنید و اگر سالم بود در کاسه ای بزرگ تر بریزید و همگی آنها هم بزنید و اسفناج ها را در کاسه تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید ونمک و هر نوع ادویه ای که تمایل دارید روی آن بپاشید.
تابه را روی اجاق قرار دهید و زیر شعله را کم کنید و روغن یا کره را در تابه بریزید و صبر کنید تا کره آب شود و یا روغن خوب داغ شودسپس مایع املت اسفناج را در تابه بریزید و پس از سفت شدن مایع قاشق را در جای که احساس میکنید هنوز خوب نپخته بزنید
(مثلا وسط) هنگامی که املت طلایی شد با کمک یک کفگیر از لبه تابه املت را بلند کنید و به مرکز و وسط آن که رسیدید آن را تا بزنید به روی باقی املت و در بشقابی بگذارید و املت اسفناج را داغ با نان تازه نوش جان کنید.