نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد ماکارونی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماکارونی (فرم دار) :•: ۱لیوان
سیب زمینی :•: ۲عدد
تخم مرغ :•: ۳عدد
خیار شور :•: ۶عدد
هویج :•: ۳عدد
نخودفرنگی :•: ۱لیوان
شوید (خشک) :•: ۱قاشق چایخوری
ژامبون :•: ۳۰۰گرم
سس مایونز :•: به میزان لازم
آبلیمو :•: به میزان لازم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
کره و شکر :•: به میزان لازم
برای تهیه سالاد ماکارونی ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل مربعی درشت خرد کنید و بعد با مقداری کره،نمک و آب بپزید طوری که خیلی له نشوند ولی آب ظرف کاملا به خورد آنها برود.
هویج را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و با مقداری آب و شکر بپزید به طوری که مثل سیب زمینی پخته شود.نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمک و کره بپزید.
تخم مرغ ها را نیز آبپز کرده و سفیده آنها را نگینی خرد کنید. ماکارونی را با مقداری آب و نمک به مرحله آبکشی برسانید اما اجازه دهید از حد معمول کمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبکشی کرده و با آب سرد بشویید.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط کنید.
سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط کنید.
حال ماکارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد ماکارونی رنده زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
ماکارونی فرمی (پروانه ای) :•: 1 بسته
تن ماهی :•: یک عدد
گوجه فرنگی :•: 3 عدد
برگ ریحان تازه :•: به مقدار دلخواه
زیتون :•: به مقدار لازم
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری
پنیرفتا خرد شده :•: 100 گرم
آبلیمو :•: به مقدار لازم
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و 1 قاشق نمک در آن بریزید تا بجوشد. پاستا را 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید. پاستا را در ظرفی بزرگ بریزید.
تن ماهی با قوطی کنسرو (به صورت در بسته ) را 20 دقیقه درون ظرف آب جوش قرار دهید تا پخته شود. گوجه فرنگی ها رو بشورید و به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد از این که هسته زیتون ها رو در آوردید آن هارا حلقه حلقه خرد کنید.
گوجه و زیتون را به پاستا اضافه می کنیم. هنگامی که تن ماهی را از ظرف آبجوش در آوردیم داخل ظرفی می ریزیم و روغن آن را جدا میکنیم. تن ماهی و پنیر های خرد شده را به همراه ریحون های ریز شده به پاستا اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.
نمک و فلفل و کمی آبلیمو و روغن زیتون را در این مرحله اضافه می کنیم. سالاد ماکارونی شما حاضر است و می توانید نوش جان کنید.
ماکارونی فرمی :•: 1 بسته
کالباس :•: گرم
ذرت :•: نصف پیمانه
نخودفرنگی :•: نصف پیمانه
خیارشور :•: نصف پیمانه
سس مایونز یا فرانسوی :•: به میزان لازم
لیمو ترش :•: 1 عدد
سیبزمینی (اختیاری) :•: 2 عدد
برای تهیه سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا ابتدا؛ پاستاها را با کمی نمک و روغن در آب جوش بپزید اما توجه کنید که مدتزمان جوشیدن پاستا در آب برای تهیه سالاد ماکارونی باید بیشتر از زمانی باشد که قصد
تهیه ماکارونی را دارید و پاستاها باید نرمتر از همیشه آبکش شوند.ماکارونی پختهشده را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. کالباس یا سینه مرغ پختهشده را به شکل نگینی خرد کنید.خیارشورها را نیز نگینی خرد کنید.
در صورتیکه دوست دارید از سیبزمینی در تهیه سالاد ماکارونی استفاده کنید، باید سیبزمینی را نیز مانند ماکارونی بپزید و وقتی کمی خنک شد، آن را به شکل نگینی خرد کنید. مواظب باشید که سیبزمینی خیلی پخته نشود زیرا در این صورت موقع مخلوطکردن مواد سالاد ماکارونی، سیبزمینیها له میشوند.
در انتها سیبزمینی، خیارشور، کالباس، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکششده را باهم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و به سراغ آمادهکردن سس سالاد ماکارونی بروید.
میتوانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است میتوانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیقتر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کمتر شده و سالاد سالمتر و کمکالریتری خواهید داشت.
سس را با مواد قبلی ترکیب کنید و سالاد ماکارونی را تا زمان سرو داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم بروند. سالاد ماکارونی را داخل ظرف موردنظر بکشید و آن را با سس، گوجهفرنگی، خیارشور، زیتون و … تزیین کنید.