مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی و 10 ترفند برای خوشمزه تر شدن آن

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی و 10 ترفند برای خوشمزه تر شدن آن

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

••• دستور اول : کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا •••

مواد لازم کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا

روغن زیتون :•: دو قاشق مربا خوری

سیب زمینی پخته و خرد شده :•: یک فنجان و نیم

فلفل دلمه خرد شده :•: یک فنجان

تخم مرغ :•: چهار عدد

سس فلفلی :•: نصف قاشق مرباخوری

نمک ، فلفل و ادویه :•: به میزان لازم

پنیر چدار :•: نصف فنجان

جعفری یا گشنیز خرد شده :•: دو قاشق غذاخوری

فرنی,طرز تهیه فرنی,دستور پخت غذای فرنی

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر

برای شروع دستور آشپزی کوکو سیب زمینی با پنیر ابتدا سیب زمینی ها را خرد می کنیم و در تابه ای پر روغن سرخ می کنیم . سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها می شکنیم و خوب هم میزنیم تا کف کند . سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه روغن زیتون ، سس فلفلی و نمک و ادویه اضافه می کنیم .

حالا مواد را داخل تابه سیب زمینی ها می ریزیم و روی آن پنیر چدار و جعفری خرد شده می ریزیم. بعد از آماده شدن کوکو سیب زمینی آنرا برش می زنیم و سرو می کنیم.

کوکوی لوبیا سبز,طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز,دستور پخت کوکوی لوبیا سبز

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

••• دستور دوم : کوکو سیب زمینی پفکی •••

مواد لازم کوکوی سیب زمینی پفکی

سیب زمینی :•: یک کیلو

تخم مرغ :•: 4 تا 5 عدد

پکینگ پودر :•: یک قاشق مرباخوری سرخالی

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

کوکوی کدو سبز,طرز تهیه کوکوی کدو سبز,دستور پخت کوکوی کدو سبز

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی

برای شروع دستور آشپزی کوکو سیب زمینی خوشمزه و مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم . بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست آنها را می کنیم و بعد از آن با رنده ریز سیب زمینی ها را رنده می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی جدا می شکنیم و با همزن یک دقیقه هم میزنیم تا تخم مرغ ها کف کند.

کمی نمک ، فلفل و بکینگ پودر درون ظرف تخم مرغ های میریزیم و هم میزنیم تا ادویه به خورد تخم مرغ برود . سپس سیب زمینی ها را که گذاشته ایم سرد شده اند به تخم مرغ اضافه می کنیم. و خوب مواد را قاطی می کنیم.

تابه ای روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخلش می ریزیم. وقتی روغن به خوبی داغ شد مایه کوکوی سیب زمینی را داخل تابه میریزیم. و حرارت زیر تابه را کم می کنیم . حالا با پشت قاشق سطح کوکو را صاف می کنیم تا به خوبی بپزد.

درب تابه را می گذاریم تا کوکوی سیب زمینی بسته شود و بتوانیم برش بزنیم.یک برش به شکل به علاوه روی کوکو می زنیم و کوکو را بر می گردانبم تا دو طرف کوکو بخوبی سرخ شود.

می توانیم برای تزیین کوکو سیب زمینی از گوجه فرنگی و پیازها حلقه شده استفاده کنیم. اگر حوصله داشته باشید می توانید کوکو سیب زمینی را بصورت کتلت دانه دانه درست کنیم.

در آخر با تزیین زیبا می توانید خوشمزگی کوکوهای خود را دوچندان کنید. توصیه ما استفاده از خیار شور ، گوجه فرنگی و پیاز سفید حلقه حلقه شده است.

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

نکات مهم در تهیه کوکوی سیب زمینی

کوکو سیب زمینی به دو روش تهیه می‌شود؛ یکی با سیب زمینی پخته و دیگری با سیب زمینی خام و همچنین با ترکیب انواع مواد می‌توان کوکو تهیه کرد. کوکو در فر و با روغن کم و یا در تابه باروغن فراوان تهیه می‌شود.

دو طعم شیرین و شور هم برای پخت این غذا انتخاب می‌شود به طوری که برخی به نوع تهیه شده با سیب زمینی پخته شهد و به نوع تهیه شده با سیب زمینی خام نمک می‌زنند.

معمولا کوکویی که با سیب زمینی پخته تهیه می‌شود، با موادی مانند هل، دارچین و مغز گردو یا گوشت چرخ کرده یا حتی قارچ سرخ شده هم پر می‌کنند.

اصفهانی‌ها به کوکوی سیب زمینی کوکو قندی می‌گویند و روی آن شهد می‌ریزند برای آماده‌سازی و پخت این غذا باید نکته‌هایی را در نظر گرفت که به ترتیب عبارتند از:

اگر کوکو را با سیب زمینی خام تهیه می‌کنید، می‌توانید به آن مرغ پخته ریش‌ریش شده یا سبزی‌های معطر اضافه کنید اما افزودن این مواد به مایه کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمی‌شود.

خیلی وقت‌ها کوکوی سیب زمینی پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن می‌شکند. علت این اتفاق مقدار کم تخم مرغ است اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می‌رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می‌کند.

خیلی‌ها به کوکوی سیب زمینی، پیاز خام می‌زنند. پیشنهاد می‌کنم در هنگام افزودن این سبزی، آب آن را بگیرید زیرا باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن می‌شود. به علاوه، در مصرف پیاز نیز زیاده روی نکنید زیرا باعث وارفتن کوکو می‌شود.

ضخامت مناسبی که برای کوکوی سیب زمینی توصیه می‌شود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتی‌متر است که برحسب ذائقه می‌توانید آن را تغییر دهید. فراموش نکنید ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می‌شود.

به غیر از نعناع یا گشنیزی که در دستور پخت این غذا وجود دارد، شما می‌توانید از نعناع تازه به تنهایی یا ریحان تازه و حتی آویشن خشک استفاده کنید. به این ترتیب طعم کوکو منحصربه فرد خواهد شد.

اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغ‌ها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند. ادویه مناسبی که برای پخت این غذا نباید فراموش کرد، در کوکوی شیرین فقط زعفران و در کوکو نمک دار زعفران و زردچوبه است.

برخی عقیده دارند که بهتر است که سیب زمینی سرد شود بعد با متخلفات ترکیب شود .چون وا رفتن آن از بین می رود.

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

••• دستور سوم : کوکو سیب زمینی با گوشت •••

کتلت سیب زمینی با گوشت,طرز تهیه کتلت سیب زمینی ,دستور پخت کتلت سیب زمینی

مواد لازم کتلت سیب زمینی با گوشت

گوشت چرخ کرده :•: ٢۵٠ گرم

سیب زمینی :•: ۵٠٠ گرم

تخم مرغ :•: ١ عدد

پیاز به دلخواه :•: ١ عدد

زردچوبه :•: نیم قاشق چایخوری

نمک و فلفل :•: ١ قاشق چایخوری

روغن :•: به اندازه کافی

سایت تفریحی نمکستان , http://namakstan.net

کتلت سیب زمینی با گوشت,طرز تهیه کتلت سیب زمینی ,دستور پخت کتلت سیب زمینی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت

برای تهیه کتلت سیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید و سپس آب‌ پز کنید (با مقدار کافی آب در قابلمه قرار بدهید و بپزید)، معمولا ٢۵ تا ٣٠ دقیقه زمان برای آب‌پز کردن سیب زمینی‌ها کافی است.

وقتی سیب زمینی‌ها آب‌پز شد آب آنرا تخلیه کنید و بگذارید سرد شوند. پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آنها را رنده کنید.

اگر می‌خواهید پیاز هم استفاده کنید، آنرا هم پوست بکنید و جداگانه رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز آب آنرا دور بریزید، اگر آب پیاز را داخل خمیر کتلت کنید کتلت‌ها از هم خواهند پاشید.

حالا گوشت، سیب زمینی رنده شده و پیاز را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید و با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه خمیر را خوب مخلوط کنید (برای مخلوط کردن از دستان استفاده کنید).

بعد از مخلوط کردن، ماهی تابه را روی آتش بگذارید و روغن داخل آن بریزید بگذارید خوب گرم شود. به وسیله یک نعلبکی و یک تکه پارچه تمیز به صورتی که در تصویر می‌بینید وسیله فرم دادن کتلت را درست کنید.

برای راحتی پارچه را کمی خیس کنید. حالا مقداری (یک قاشق سوپ‌خوری بزرگ) از خمیر کتلت را با دست راست بردارید و با نگه داشتن وسیله مربوطه در دست چپ خمیر را روی نعلبکی به صورت یک گلوله در آورید و بعد آنرا صاف کنید تا به صورت دایره یا بیضی‌ای در آید و با احتیاط کتلت خام را داخل ماهی تابه قرار بدهید.

تا پر شدن تمام سطح ماهی تابه این کار را ادامه دهید و بعد مراقبت کنید تا کتلت‌ها سرخ شوند. وقتی طرف اول آنها سرخ شد یکی یکی آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم سرخ شود.

پس از سرخ شدن کتلت سیب زمینی را بردارید و در دیس بچینید. وقتی همه کتلت‌ها سرخ شدند با گوجه فرنگی و سبزیجات و اگر دوست دارید خیارشور تزئین کنید.

کتلت سیب زمینی را با نان و ماست خیار یا ماست اسفناج و یا حتی ماست موسیر سرو کنید. بعضی هم آنرا با یک سالاد شیرازی سرو می‌کنند. به این کتلت می توان گوشت چرخ کرده نیز اضافه کرد.

سایت تفریحی نمکستان , http://namakstan.net

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی و 10 ترفند برای خوشمزه تر شدن آن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.