شیر :¤: 1 لیوان
آرد برنج :¤: 2 قاشق غذاخوری
مغز بادام و مغز پسته :¤: برای تزیین
ابتدا آرد برنج را داخل یک لیوان شیر می ریزیم و آنقدر هم می زنیم تا آرد برنج کاملا در شیر حل شود. توجه داشته باشید که باید در حالتی که شیر سرد است آرد برنج را در ان حل نمایید.
سپس فرنی را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که فرنی اماده شود باید آن را به یزنید تا ته نگیرد. وقتی مخلوط شیر و آرد برنج غلظت کافی پیدا کرد ، حرارت زیر فرنی را خاموش می کنیم.
فرنی ما آماده سرو است. می توانید دسر فرنی را با عسل هم تهیه کنید. فقط باید توجه داشته باشید که عسل نباید جوشانده شود و بعد از اماده شدن فرنی باید عسل را داخلش بریزید.
طرز تهیه فرنی برای نوزاد فرنی اصفهانی تزیین فرنی افطار عکس های تزیین فرنی با دارچین عکسهای تزیین فرنی ساده و زیبا تهیه انواع فرنی آموزش درست کردن فرنی
شیر 2 لیوان و نیم (از همین لیوان دسته دار ها که توی عکس هم هست)
نشاسته 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
هل ساییده شده 1/4 قاشق
گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
دارچین برای تزیین
این مقدار مواد سه پیاله فرنی میشه
نشاسته رو در نصف لیوان شیر سرد کاملا حل میکنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رو در ظرف میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا گلوله نشه و کاملا یک دست باشه. هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن. وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. تا اینجا فرنی ما آماده اس و اگه میخواید گرم سرو کنید میتونید در ظرف مورد نظرتون بکشید و بذارید روی سفره.
ولی اگه میخواید مثل من قالبی درش بیارید، بذارید تا کمی از داغی بیفته و ولرم بشه. بعد فرنی تون رو توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. به همین راحتی… بعد از دو ساعت هم میتونید بر گردونید در ظرف مورد نظرتون.
این فرنی وقتی قالبی باشه بسیار شیک و مجلسیه و با یک تزیین خوب میتونید حتی به عنوان یک دسر در مهمانی ها سرو کنید.
دوستای گلم من از قالب سیلیکونی که داشتم استفاده کردم. توی قالب دیگه هم امتحان کردم، فرنی کاملا خودش رو میگیره و مشکلی براش پیش نمیاد. پس قالب رو چرب نکنید که فرنی تون رو خراب میکنه.
تنها مساله اینه که داغ نباشه و همچنین تا کاملا سرد نشده و نبسته از قالب خارج نکنید.
برای خارج کردن هم ابتدا با یک چاقو دور قالب رو باز کنید، بعد فرنی رو در ظرفی برگردونید.
شیر :•: 2 لیوان
آرد برنج :•: 2 قاشق غذاخوری سرپر
شکر :•: 4 قاشق غذاخوری
آب :•: 0.5 استکان
گلاب :•: 1 قاشق غذاخوری
کاکائو :•: 1 قاشق مرباخوری برای تزیین
برای تهیه فرنی ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید.
سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.
پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید
فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید،
بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.
شیر :¤: 1 لیوان
آرد برنج :¤: 2 قاشق غذاخوری
مغز بادام و مغز پسته :¤: برای تزیین
ابتدا آرد برنج را داخل یک لیوان شیر می ریزیم و آنقدر هم می زنیم تا آرد برنج کاملا در شیر حل شود. توجه داشته باشید که باید در حالتی که شیر سرد است آرد برنج را در ان حل نمایید.
سپس فرنی را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که فرنی اماده شود باید آن را به یزنید تا ته نگیرد. وقتی مخلوط شیر و آرد برنج غلظت کافی پیدا کرد ، حرارت زیر فرنی را خاموش می کنیم.
فرنی ما آماده سرو است. می توانید دسر فرنی را با عسل هم تهیه کنید. فقط باید توجه داشته باشید که عسل نباید جوشانده شود و بعد از اماده شدن فرنی باید عسل را داخلش بریزید.
طرز تهیه فرنی برای نوزاد فرنی اصفهانی تزیین فرنی افطار عکس های تزیین فرنی با دارچین عکسهای تزیین فرنی ساده و زیبا تهیه انواع فرنی آموزش درست کردن فرنی
شیر 2 لیوان و نیم (از همین لیوان دسته دار ها که توی عکس هم هست)
نشاسته 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
هل ساییده شده 1/4 قاشق
گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
دارچین برای تزیین
این مقدار مواد سه پیاله فرنی میشه
نشاسته رو در نصف لیوان شیر سرد کاملا حل میکنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رو در ظرف میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا گلوله نشه و کاملا یک دست باشه. هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن. وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. تا اینجا فرنی ما آماده اس و اگه میخواید گرم سرو کنید میتونید در ظرف مورد نظرتون بکشید و بذارید روی سفره.
ولی اگه میخواید مثل من قالبی درش بیارید، بذارید تا کمی از داغی بیفته و ولرم بشه. بعد فرنی تون رو توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. به همین راحتی… بعد از دو ساعت هم میتونید بر گردونید در ظرف مورد نظرتون.
این فرنی وقتی قالبی باشه بسیار شیک و مجلسیه و با یک تزیین خوب میتونید حتی به عنوان یک دسر در مهمانی ها سرو کنید.
دوستای گلم من از قالب سیلیکونی که داشتم استفاده کردم. توی قالب دیگه هم امتحان کردم، فرنی کاملا خودش رو میگیره و مشکلی براش پیش نمیاد. پس قالب رو چرب نکنید که فرنی تون رو خراب میکنه.
تنها مساله اینه که داغ نباشه و همچنین تا کاملا سرد نشده و نبسته از قالب خارج نکنید.
برای خارج کردن هم ابتدا با یک چاقو دور قالب رو باز کنید، بعد فرنی رو در ظرفی برگردونید.
شیر :•: 2 لیوان
آرد برنج :•: 2 قاشق غذاخوری سرپر
شکر :•: 4 قاشق غذاخوری
آب :•: 0.5 استکان
گلاب :•: 1 قاشق غذاخوری
کاکائو :•: 1 قاشق مرباخوری برای تزیین
برای تهیه فرنی ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید.
سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.
پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید
فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید،
بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه استامبولی پلوی قالبی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت مرغ :•: به میزان لازم
برنج :•: 2 پیمانه
سیب زمینی :•: 2 عدد
رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذا خوری
نمک و روغن :•: به مقدار کافی
برای تهیه استانبولی پلو برنج را با میزان آبی که لازم دارد ( 3 پیمانه ) با رب ،نمک ، سیب زمینی ریز شده به اندازه حبه قندو روغن روی حرارت ملایم گذاشته یا در پلو پز ریخته و به برق بزنید
وقتی آب آن جوش رفت در قالب نچسبی که قبلاًداخل آن را چرب کرده اید بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید و در فر با حرارت متوسط نیم ساعت دم بیندازید .
چنانچه خواستید رنگ ته دیگ استانبولی پلو تیره و یا روشن تر شود زمان پخت را یا زیاد و کم کنید.
وبا انواع گوشت پخته ( مرغ ،گوشت چرخ شده و یا ماهیجه ) و سبزیحات استانبولی پلو تزیین کرده و نوش جان کنید .
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج :♦: 3 پیمانه
عدس :♦: 1/5 پیمانه
گوشت چرخ کرده :♦: 800 گرم
پیاز بزرگ :♦: 2 عدد
تخم مرغ :♦: 1 عدد
کشمش پلویی :♦: 1 پیمانه
پسته و خلال بادام :♦: هر کدام 1/2 پیمانه
زردچوبه :♦: 1 قاشق غذا خوری
چاشنی لیمو فلفل :♦: به میزان دلخواه
ادویه مخلوط :♦: به میزان دلخواه
ادویه دارچین :♦: به میزان دلخواه
کره :♦: 100 گرم
زعفران، روغن و نمک :♦: به مقدار لازم
برای تهیه عدس پلو ابتدا عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک می پزیم، سپس آنها را در یک آبکش ریخته و کنار می گذاریم.
(توجه داشته باشید که عدس ها نبید له شوند).پیاز ها را رنده کرده به گوشت چرخ کرده اضافه و با تخم مرغ و چاشنی لیمو فلفل و زردچوبه به خوبی مخلوط کرده و ورز می دهیم
تا مواد کمی به صورت چسبناک در آید.سپس مواد را به صورت کوفته های خیلی کوچک در می آوریم (کوفته قلقلی) و کوفته ها را در ماهیتابه با کمی روغن داغ سرخ می نماییم.
در زمانی که کوفته ها در حال آماده شدن است در یک قابلمه بزرگ آب و مقداری نمک ریخته و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا برنج ها نرم شوند
سپس در آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن می ریزیم.کشمش ها را نیز شسته با کره تفت می دهیم. حال مواد عدس پلو آماده دم کردن است.
در یک قابلمه ی بزرگ کمی آب و روغن و دو کفگیر برنج، یک کفگیر عدس و مقداری کوفته ریزه و کمی کشمش به اضافه ی ادویه ی مخلوط (پلویی)
و دارچین و یک قاشق غذا خوری زعفران آبکرده می ریزیم و به همین ترتیب مواد را روی هم می ریزیم.در انتها درب قابلمه را گذاشته و روی شعله با حرارت زیاد قرار می دهیم.
پس از 5 الی 7 دقیقه درب قابلمه را برداشته دم کنی را می گذاریم و شعله ی گاز را کم کرده و به مدت 1 ساعت غذا را دم می کنیم.
برای تزئین عدس پلو می توانید در هنگام سرو، روی عدس پلو را با خلال پسته و بادام به شکل دلخواه تزئین نمایید.
عدس پلو یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که در مناسب های خاص مثل ماه محرم بصورت نذری بین مردم پخش می شود.
نمکستان » عکس ها و بیوگرافی کامل روشنک عجمیان بازیگر خوب کشورمان ، در ادامه این تصاویر را مشاهده نمایید
روشنک عجمیان بازیگر سینما و تلویزیون و همچنین مجری میباشد. کار تئاتر را با کلاس های بازیگری از سال ۱۳۷۲ شروع کرد و اولین کار تصویری او در همان سال بود. در سال ۸۱ با برنامه چشمانداز اولین کار خود را به عنوان مجری تجربه کرد. روشنک عجمیان در دوره لیسانس رشته بازیگری را انتخاب کرد و در دوره فوق لیسانس رشته کارگردانی تئاتر را برگزید.
در زمینه مجری گری اجرای سه مسابقه پلکان(سال ۸۵)، همسران (سال ۸۸)، چهار در چهار(سال ۹۰)، و همچنین برنامه های چشم انداز و جام جم در جام در شبکه جام جم و برنامه فرصت برابر را در شبکه آموزش و برنامه 10شب در شبکه نسیم بر عهده داشته است.
روشنک عجمیان (متولد ۲۰ بهمن ۱۳۵۵) بازیگر سینما و تلویزیون میگوید: افراد زیادی بهنام بازیگر وارد عرصه شدهاند که اصلا معلوم نیست از کجا آمدهاند و براساس روابطی که دارند در کارها حضور پیدا میکنند و البته به همان زودی هم ناپدید میشوند.
«این روزها خیلی به این موضوع فکر میکنم که چرا برخی بازیگران باتجربه مانند خانم ثریا حکمت باید در خانه بمانند و به جایش سن بازیگر دیگری را ۱۵، ۲۰ سال بالا ببرند تا نقشی را ایفا کند که نه از عهدهاش برمیآید و نه مخاطب او را میپذیرد؟ دلیل این اتفاق مگر غیر از این است که انتخابها از روی معیار درستی انجام نمیشود؟!»
این جملات بخشی از صحبتهای روشنک عجمیان است که در مورد کمکار شدن بازیگران باتجربه سینما و تلویزیون بیان میکند و از شرایط بهوجود آمده گلهمند است.
حتما همه علاقهمندان به مجموعههای تلویزیونی، حضور موفق این بازیگر را در «کوچه اقاقیا» و «جایزه بزرگ» و پس از آن در اجراهای تلویزیونی چند مسابقه پرمخاطب، به یاد دارند و حالا چند سالی میشود که او را در سریالهای ایرانی نمیبینیم. همین بهانه خوبی است تا برای صفحه چهرههای گمشده سراغی از او بگیریم و از کمکاریاش بپرسیم.
بعد از سریالهای «کوچه اقاقیا» و «جایزه بزرگ» کمتر شاهد حضور شما در تلویزیون بودهایم دلیل این اتفاق چیست؟
بعد از حضور شما در دو سریال پر بیننده انتظار میرفت در کارهای بیشتری حضور پیدا کنید. دلایل مختلفی دارد. اولین دلیل این بود که حدود چهار سال پیش خداوند دختری به من داد که ترجیح دادم تا دو سالگیاش هیچ کاری انجام ندهم. البته موفق نشدم چون پیشنهاد کار اجرا داشتم و هفتهای یکبار برای اجرا میرفتم و چند تلهفیلم هم کار کردم. این ماجراها باعث شد که حضورم کمرنگتر شود.
علت دیگر این است که من در این سالها چندین تلهفیلم کار کردم که در سال چیزی حدود هشت ماهم به این کار اختصاص پیدا کرد و از آنجایی که تلهفیلم به نسبت سریال، کمتر به دیده شدن بازیگر کمک میکند، باعث شد حضورم در تلویزیون کمرنگ شود.
اما این اتفاق جنبه ناخوشایند دیگری هم داشت که باعث شد در ذهن کارگردانان و تهیهکنندگان کمرنگتر شوم و پیشنهادات کارم کمتر شد؛ این روند فقط برای من پیش نیامده بلکه برای همه بازیگرانی که کار تلهفیلم انجام دادند، اتفاق افتاده. البته مشکل دیگری هم بود و آن، فیلمنامه سریالهایی بود که میخواندم و میدیدم آنقدر ضعیف هستند که واقعا جایی برای کار کردن ندارند.
این اواخر هم که سفری به کانادا داشتم و دو پیشنهاد واقعا خوب سریال را به دلیل این سفر از دست دادم. در کنار تمام این موارد، موضوع دیگری هم وجود دارد که در حالت کلی بد نیست به آن اشاره کنم و آن روح حاکم بر فضای سینما و تلویزیون ما در سالهای اخیر است. در چند ساله اخیر همه چیز بر مبنای پول و پارتی پیش میرود و رابطه جایگزین ضوابط کاری شده است.
روشنک عجمیان و همسرش در هواپیما
همانطور که شاهد هستید در این مدت افراد زیادی بهنام بازیگر وارد عرصه شدهاند که اصلا معلوم نیست از کجا آمدهاند و براساس روابطی که دارند در کارها حضور پیدا میکنند و البته به همان زودی هم ناپدید میشوند. قسمت بدتر ماجرا این است که این دسته حتی دستمزدی هم نمیگیرند و کار میکنند و در این شرایط معلوم است تهیه کننده سراغ من نوعی که برای کارم شرایط دارم و دستمزد میگیرم، نمیآید.
در کنار اینکه من و همنسلانم ۱۵ سال پیش که کارمان را شروع کردیم این تصور را داشتیم که همه چیز براساس ضوابط پیش میرود و به همین دلیل هم زمان زیادی را صرف تحصیل در رشتههای هنری کردیم.
اما یک واقعیت را همه ما باید بپذیریم و آن، مدل آدمهایی است که بیشتر توی چشم هستند. در این ۵، ۶ سال اخیر ویترینی به وجود آمده و آنهایی که میخواهند، خودشان را در آن نشان میدهند که بیشتر متولدین دهههای ۶۰ و ۷۰ در آن دیده میشوند.
این موضوع چطور به فیلمنامهنویسی رسوخ پیدا کرد چون شاهدیم فیلمنامههایی هم که نوشته میشود بیشتر به گروه سنی خاصی مربوط میشود؟
بعضی فیلمنامهنویسان خودشان را با این سیستم وقف دادهاند و طوری شخصیتهای قصهشان را انتخاب میکنند که فقط آدمهای مشخصی میتوانند آن نقشها را ایفا کنند. بعضیها هم بنا به درخواست تهیهکننده و کارگردان فیلمنامه مینویسند، در این بین تعداد معدودی هم داریم که کمتر آلوده این ماجرا شدهاند.
اما اگر بخواهم ارزیابی کلی از فیلمنامهها داشته باشم، باید بگویم به شدت در این زمینه ضعف داریم و به همین دلیل خیلی از بازیگران اصلا حاضر نیستند در فیلم یا سریالی ایفای نقش کنند.
شاید من و تعداد دیگری از دوستانم که شرایط من را دارند یک فیلمنامه متوسط را انتخاب کنیم و در آن کار حضور داشته باشیم اما یک بازیگر که ۴۰-۳۰ سال از عمرش را صرف این کار کرده حاضر نمیشود این فیلمنامهها را بازی کند.
یک مساله دیگر هم اینکه شما فیلمنامهای را میخوانید و کار میکنید اما وقتی خروجی را میبینید اصلا ربطی به چیزی که شما خواندهاید، ندارد به خاطر اینکه افراد مختلف از کارگردان گرفته تا بازیگر و… در آن دخالت کرده و تغییرش دادهاند. در حالی که سالهای پیش چنین چیزی نبود و غالبا مطابق با متن کار پیش میرفت.
فکر میکنید این اتفاق چقدر باعث کنار گذاشته شدن بازیگران قدیمیتر شده؟ چون شاهد هستیم که در برخی مجموعهها و فیلمهای سینمایی، حتی بازیگران جوان را پیر میکنند تا نقشی را ایفا کنند که از عهده آن هم به درستی برنمیآیند. دقیقا همینطور است و واقعا جای تاسف دارد. وقتی این موارد را میبینم همیشه این سوال برایم پیش میآید که چرا باید چنین باشد؟
چرا خانم ثریا حکمت باید در خانه بماند و به جایش سن بازیگر دیگری را ۱۵، ۲۰ سال بالا ببرند تا نقشی را ایفا کند که نه از عهدهاش برمیآید و نه مخاطب او را میپذیرد؟ دلیل این اتفاق مگر غیر از این است که انتخابها از روی معیار درستی انجام نمیشود؟! خیلی از بازیگران توانای ما مانند خانم حکمت هستند که در این سالها دیگر خبری از آنها نیست و کسی هم نمیپرسد که اینها کجا هستند و چه میکنند.
متاسفانه این روزها حوصله برخی کارگردانها و دستیارانشان هم کم شده و وقتی دنبال یک بازیگر هستند این زحمت را به خودشان نمیدهند که فهرستی تهیه کرده و بهترین را برای نقش موردنظرشان انتخاب کنند. اولین کسی که اطرافشان است را انتخاب و کار را شروع میکنند. دیگر در کارهای ما چه در فیلمنامهنویسی و چه در بازیگری و کارگردانی آن عمقی که سابقا وجود داشت، دیده نمیشود و بدتر اینکه افراد تحصیلکرده و متخصص کنار گذاشته شدهاند و افرادی که رابطههای قوی دارند کارها را انجام میدهند.
شما مدتی هم در بخش اجرا فعالیت داشتید، چه شد که وارد این عرصه هم شدید؟ قصه این کار سال ۸۲ بود. یک روز من را همراه آقای نوذری به برنامه چشمانداز شبکه جامجم دعوت کرده بودند و در آنجا برای اجرای زنده از من دعوت به کار شد که نپذیرفتم. چند ماه بعد من و شهاب عسگری به برنامه دیگری رفتیم و دوباره تهیهکننده برنامه به من پیشنهاد داد که حداقل یکبار این کار را تست کنم. اولینبار خیلی استرس داشتم و واقعا روز سختی برایم بود اما بعد از آن دیگر بهراحتی از عهدهاش برآمدم و ۸ سال این روند ادامه پیدا کرد و مخاطبان خیلی از اجرایم راضی بودند.
آن زمان هنوز دستگاههای دیجیتال نیامده بود و فقط کسانی که خارج از ایران بودند، میتوانستند برنامه را تماشا کنند. بعد از این برنامه یکبار آقای پورمحمدی من را در مراسمی دیدند و برای اجرای مسابقه پلکان پیشنهاد کار دادند.
با اینکه در آن زمان قراردادی برای یک فیلم داشتم، آن را کنسل کردم و وارد مسابقه پلکان شدم و اصلا فکرش را هم نمیکردم که مردم اینقدر از آن برنامه استقبال کنند تا جایی که به عنوان مجری نمونه شناخته شدم و آقای پورمحمدی من را به سفر مکه فرستادند و پاداش خوبی هم دادند. یکی از بهترین دوران کاری من در زمانی بود که با آقای پورمحمدی کار میکردم چون همه چیز از دستمزد گرفته تا شرایط کار واقعا مناسب بود و هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه مدیریت شبکه جامجم تغییر کرد و برنامه چشمانداز به شبکه آموزش رفت. در این شبکه دیگر شرایط مانند قبل مساعد نبود و سختگیریهای زیادی میشد که واقعا نیاز نبود.
فکر میکنید انجام چه اقداماتی میتواند در وضعیت به وجود آمده بهبود به وجود بیاورد؟
ما بارها در مورد این مسئله صحبت کردهایم و هیچ فایدهای هم نداشته. من تلویزیون را خیلی دوست دارم چون بهنظرم مردمیتر است و مدیریت و نظارت بیشتری روی آن وجود دارد و بازیگر اگر مشکلی داشته باشد جایی هست که به آن رسیدگی کنند؛
با وجودی که شاید برخی آنها را به ناحق ممنوعالکار کرده باشند. به نظرم باید قوانینی گذاشته شود تا کسانی که واقعا دغدغه هنر و علم این کار را دارند، سر کار بیایند و بتوانند برنامهسازی کنند. سختگیریها باید بیشتر و انتخابها دقیقتر باشد تا هرکسی وارد عرصه نشود. متاسفانه ما در این حوزه خصوصا در سینما افرادی را داریم که بازیگری را حین کار یاد گرفتهاند و امروز سوپراستار شدهاند.
کسی مخالف حضور سوپراستارها نیست اما واقعیت این است که این افراد باید درس بخوانند و تجربه کسب کنند و در مدتی که آنها مشغول تحصیل هستند افرادی که قدیمیترند و از قبل در این کار بودهاند فرصتهای کارشان را از دست ندهند و آن افراد هم بعد از اینکه یاد گرفتند وارد کار شوند.
روندی که امروز شاهدش هستیم دقیقا متاثر از همین امر است که افراد خام وارد کار بازیگری میشوند و افراد کهنهکار بیکار میمانند. افرادی که حاضرند به خاطر مشهور شدن تحت هر شرایطی و بدون دستمزد کار کنند و این فاجعه را رقم بزنند.
روشنک عجمیان در نمایی از سریال شهرک جیم همراه با هنرمند عزیز آقای بیژن بنفشه خواه
روشنک عجمیان با انتشار این تصویر نوشت : به یادت که همچون روزی رفتی…. اینجا:باغِ کوچه اقاقیا
عکس سلفی شاد و زیبای روشنک عجمیان ، همسر و دخترش در کنار ساحل