مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده مجلسی و رستورانی خوشمزه

آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده مجلسی و رستورانی خوشمزه

چلوگوشت,طرز تهیه چلوگوشت,دستور پخت چلوگوشت,درست کردن چلو گوشت

دستور آشپزی و طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم چلو گوشت

گوشت گردن گوسفندی :•: 1 عدد

پیاز :•: 2 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زعفران :•: به میزان لازم

چوب دارچین :•:  به میزان لازم

برگ بو :•: به میزان لازم

آب لیمو‌ترش :•: 1 قاشق غذاخوری

باقالی پلو با ماهیچه,طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه,دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

چلوگوشت پسران کریم,چلوگوشت زرندی,چلوگوشت بدون رب,چلوگوشت با گوشت گوساله,چلوگوشت نذری,چلوگوشت ساده,چلوگوشت گردن

دستور آشپزی و طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه چلوگوشت

برای تهیه چلو گوشت ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته با چاقو به صورت نگینی خرد کنید

و در قابلمه روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن کمی داغ شود سپس پیاز را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شود.

کمی فلفل روی گوشت گردن گوسفند بپاشید و در قابلمه قرار دهید وهمراه با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و تفت دهید

و به مقدار نیاز آب داخل قابلمه بریزید و 1عدد چوب دارچین و 2حبه سیر و برگ بو (اگر در منزل دارید) را به مواد قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید

و بمدت 3تا 4ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.اگر در اواسط پخت آب گوشت کم شد و نیاز دیدید به آن آب اضافه کنید حتما آب جوش بریزید.

تقریبا در انتهای پخت کامل گوشت نمک و زعفران را به گوشت بیفزایید تا چلو گوشت رنگ زیباتری بخود بگیرد و طعم لذت بخش تری داشته باشد.

زمانی که گوشت کاملا پخته شده و حدودا 1پیمانه آب نسبتا غلیظ در قابلمه باقی مانده بود زیر شعله را خاموش کنید

و چوب دارچین را از داخل قابلمه خارج کنید و چلو گوشت را در ظرفی بریزید و با لیمو ترش تازه و پلو نوش جان کنید.

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.